divort
divort
Buna seara.Am si eu o intrebare.Cum pot sa-l fac pe fostul sot sa plateasca pensia alimentara.El este plecat in Italia.Custodia este data in comun,iar el nu da nici un semn,si-a schimbat nr de telefon.I-am facut plangere pentru abandon de familie...am dat si declaratie,iar politista mi-a zis ca e mai greu ca nu este in tara.Ce as putea face sa pot sa-l fac sa plateasca pensia alimentara pt copil...deja au trecut 3 ani si nu mi-a platit deloc si nici nu a contribuit la cresterea lui.Va rog sa ma indrumati...Multumesc
Re: divort
Buna ziua! Intr-adevar, este mai complicat daca acesta nu se afla in tara...
Din ce inteleg de la dvs, ati divortat si printr-o hotarare judecatoreasca definitiva, acesta a fost obligat la plata pensiei de intretinere.
In aceasta situatie, puteti incerca sa mergeti la un executor judecatoresc cu hotararea legalizata ( de catre instanta care a pronuntat-o).... Dar daca spuneti ca au trecut 3 ani si nu a platit nimic, s-ar putea sa intampinati niste probleme si la executor...
Av. Andreea Balica
0732 551 511
av_andreea_balica@yahoo.com
Din ce inteleg de la dvs, ati divortat si printr-o hotarare judecatoreasca definitiva, acesta a fost obligat la plata pensiei de intretinere.
In aceasta situatie, puteti incerca sa mergeti la un executor judecatoresc cu hotararea legalizata ( de catre instanta care a pronuntat-o).... Dar daca spuneti ca au trecut 3 ani si nu a platit nimic, s-ar putea sa intampinati niste probleme si la executor...
Av. Andreea Balica
0732 551 511
av_andreea_balica@yahoo.com