accident

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
petre

accident

Post by petre » 01 Feb 2015, 07:20

buna ziua
In luna iulie a anului trecut ( 20.07.2014 )baiatul meu, acum in virsta de 19 ani, a avut un accident de masina ,a derapat intr-o curba cu masina s-a rasturnat, a fost aruncat din masina in momentul rostogolirii pe usa de la sofer, aceasa deschizindu-se la impact, si a suferit o fractura de coloana, ( a fost afectata si maduva )in acest moment este dependent de carut si insotitor, are certificat de handicap gr, 1,
Dupa cum spuneam masina este cumparata de mine de la reprezentanta am circulat cu ea in jur de 55000 de km. iar in momentul accidentului aibegurile , desi are 8 nu s-au deschis nici macar unul, nu stiu care a fost motivul de nu s-au deschis, am auzit voci cum ca acestea nu se deschid daca nu ai centura pusa., As putea da firma Renault in judecata pentru acest motiv
Daca da ,cum ar trebui sa procedez , care ar fi costurile, (nu dispun de nici un fel de bani , (am cheltuit foarte multi cu operatia , recuperari carut drumuri etc.toate pentru al stabiliza cit de cit in final cam tot ce am avut, (inca mai am datorii)
Va multumesc anticipat si astept un raspuns de la dvs.
O zi buna.

Av Andreea B

Re: accident

Post by Av Andreea B » 03 Feb 2015, 22:02

Buna ziua!
Parerea mea este ca puteti incerca sa dati firma Renault in judecata si sa solicitati daune morale si materiale.
Astfel de cereri se timbreaza la valoare, adica procent din suma pe care o solicitati ca pretentie, astfel incat poate fi costisitor, insa data fiind situatia dvs, este posibil sa puteti beneficia de ajutor public judiciar, insemnand scutire totala sau partiala, esalonare la plata taxei etc.
Pentru aceste demersuri, va sfatuiesc sa apelati un avocat intrucat procedura este meticuloasa si dificil de detaliat.

Succes si sanatate baiatului!
Av Andreea Balica
0732 551 511
av_andreea_balica@yahoo.com

Post Reply