Numere roșii expirate

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
ionutromania

Numere roșii expirate

Post by ionutromania » 11 Dec 2014, 21:22

Buna seara , in data de 25-09-2014 am fost oprit de un echipaj de politie si la control sa constat ca aveam numerele rosii expirate de 14 zile , am foat dus la Circa de politie am dat o declarație( bineînțeles ca am spau ca am uitat )am primit o dovada valabilă 15 zile cu drept de prelungire si au zis sa astept acasă o citatie care vad ca nu mai apare .
In data de 20-11-2014 am fost sunat de la politie sa ma prezint pt încă o noua declarație dar mi-au spus sa se prezinte ai persoana care era trecută in acte ca si propietar, zis si facut .
Lucrurile au decurs ca si la prima declarație nimic deosebit si cu ocazia asta am întrebat cam cat mai dureaza pt ca am nevoie mare de permis eu Find Sofer de tir la care mi-au răspuns ca trebui sa astept pt ca nu sunt singurl .
De la ultima declarație si pana in ziua de azi a mai trecut cc. 1 luna si tot nu am primit nimic :wall:
Întrebarea mea ar fi :
- a mai trecut cineva prin situația asta
- cum a rezolvat
- cat timp a durat
- la ce Sentință ma pot aștepta
- si ce sfaturi imi dați ca m-am saturat sa astept , am aproape 4 luni si nu mia venit nimic acasă ?
Va multumesc cu respect,
Ionut

ionutromania

Re: Numere roșii expirate

Post by ionutromania » 12 Dec 2014, 14:05

Nimeni nu ma poate lămuri ? :cry:

ionutromania

Post by ionutromania » 02 Jan 2015, 14:58

:mad:

ionutromania

Post by ionutromania » 02 Jan 2015, 15:02

La multi ani pe 2⃣0⃣1⃣5⃣‼️
Nu am primit nimic nici pana acum :-x

Silviu

Post by Silviu » 04 Jan 2015, 11:53

Conducerea unui autoturism fara numere de inmatriculare sau cu numere false este infractiune. A se vedea in acest sens art. 334 din noul Cod penal.

Daca insisti asupra faptului ca nu stiai ca numerele erau expirate si acest lucru rezulta din cercetari, te poti "agata" de prevederile art. 30 din acelasi cod.

In principiu, in caz contrar, cauza va ajunge in instanta, unde risti o pedeapsa de la 1 la 3 ani.

Guest

Post by Guest » 05 Jan 2015, 11:17

Ce inseamna art. 30 mai pe întelesul meu?

Bucuresti

Post by Bucuresti » 05 Jan 2015, 11:24

Am mai auzit ca pot sa fac o cerere de urgentă pt soluționarea cazului dar nu stiu unde se depune si cui sa ma adresez dar in accelasi timp ma gândesc sa nu primesc o soluționare nefavorabila pt îndrăzneala ca nu am răbdare la noi in tara te poti aștepta la orce

Guest

Post by Guest » 06 Jan 2015, 12:16

Astazi am fost la parchet pentru prelungirea dovezi totodata am întrebat despre dosarul meu si m-au informat ca la ei încă nu a ajuns si sa merg la circa de politie , de la parchet am plecat direct la circa de politie si am avut norocul să-l gasesc exact pr polițistul care se ocupa de caz el spunând ca deja a trimis dosarul la parchet :sad:

gimi

Post by gimi » 26 Mar 2016, 10:21

As vrea daca se poate sa aflu rezultatul cazului descris ...pe mine ma prins politia cu nr rosu expirat si nu stu la ce sa ma astept.

Neacsu

Post by Neacsu » 18 Feb 2017, 16:59

Sunt in aceeasi situatie in care a-ti fost si voi. Numai ca pe mn m-a oprit in octombrie. Cat a durat tot tambalaul asta si care a fost pedeapsa? Ma puteti ajuta si pe mn cu o lamurire?

Sandu Ionut

Post by Sandu Ionut » 15 Mar 2017, 16:24

Buna ziua! Nu este chiar atat de simplu. In primul rand nu este un tambalau, este o situatie delicata. Depinde si de antecedentele dvs penale, si de cat timp erau expirate, mai multe lucruri. Puteti avea norocul sa va dea clasare, dar cel mai probabil se va intocmi rechizitoriu pe care il vor trimite in instanta. De preferat ar fi sa nu o lasati la voia intamplarii, caci va veti putea trezi cu cazier sau chiar cu o pedeapsa cu inchisoare cu suspendare. Este ceva ce cuprinde mai multi factori! Mult succes!

radu liviu

Post by radu liviu » 27 May 2017, 09:17

Eu am dosar penal pentru recidiva de a fi circulat cu numere rosii expirate. Prima data cand am circulat, nu stiam ca-mi expirasera de 2 zile. Apoi, a trebuit sa iau o batrana de 82 de ani care nu putea merge si era foarte bolnava, care ma puase in spatiu, sa o duc la primarie sa semneze ca e de acord sa ma ia in spatiu. Stiu articolul 334. Pot totusi primii doar o amenda administrativa sau penala? Am avut acele circumstante atenuante. Am fost testat cu alcoolmetru si n-am avut alcoolemie. N-am avut niciodata un accident de masina. N-am avut antecedente penale. Am vreo sansa sa primesc doar amenda? Va multumesc! Va mai spun ca dosarul meu a stat la politie mai mult de un an si a mai trecut aproape un an, la procuratura, apoi la Judecatorie. Acum o sa merg la a doua infatisare.

Post Reply