Alcoolemie

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Scruf

Alcoolemie

Post by Scruf » 23 Oct 2014, 13:49

Buna ziua, am si eu o nelamurire.
Sotul meu a condus autovehiculul sub influenta alcoolului ( in stare de ebrietate) cu o imbibatie alcoolica in aerul expirat de 0.65 si 1.15 in sange.
Acesta a fost nevoit sa ma duca urgent acasa la mama mea, unde se afla bebelusul nostru deoarece acesta se simtea rau.
Am dovezi si probe in legatura cu situatia asta. Deasemenea, sotul meu nu a facut accident cu avarii sau victime si a condus regulamentar pe o distanta de 3 km.
Parchetul a propus o pedeapsa de 1 an de zile sub supraveghere si 2 ani de proba.
Mentionez ca noi nu am semnat acordul de vinovatie si dorim sa inaintam in instanta.
Intrebarea mea este:
Putem obtine amenda administrativa daca venim cu toate probele necesare pentru a demonstra ca a fost un caz de urgenta, ori macar amanarea executarii pedepsei deoarece eu si sotul meu ne castigam existenta muncind inafara tarii, iar acel an sub supraveghere impune vizita saptamanala la sediul politiei.

Silviu

Re: Alcoolemie

Post by Silviu » 23 Oct 2014, 14:28

Ati semnat acordul de vinovatie. Daca judecatorul este de acord, asta o sa obtineti, ceea ce scrie in acord. Nu mai puteti administra alte probe. Trebuiau cerute si facute in cadrul urmaririi penale.

Scruf

Post by Scruf » 23 Oct 2014, 15:33

Nu am semnat acordul.

Silviu

Post by Silviu » 23 Oct 2014, 19:10

Imi cer scuze. Graba strica treaba. Puteti incerca, pe instanta, insa puteti sa incercati sa mai negociati si cu procurorul de caz. In principiu va trebui sa aduceti probe care sa dovedeasca dincolo de orice dubiu ceea ce sustineti. Este posibil dar nu as putea sa va spun cat la suta probabil.

Succes!

Post Reply