am imprumutat bani prin contract notarial
am imprumutat bani prin contract notarial
am imprumutat bani unui escroc, print contract notarial, o suma de 8000 euro, pentru niste chei de la camere de hotel pentru vacanta,si o casa din sectorul 1 care imi spunea ca e de vanzare si o putem cumpara inainte de a fi licitata, si in contractul notarial trebuia sa-mi dea o suma lunara timp de 5 ani ceea ce de aproape 1 an nu mi-a dat nimic, l-am dat in judecata dar individul e insolvent , nimic nu are pe numele lui si nici serviciu nu are, traieste din escrocherii, el si sotia lui...traieste intr-un apartament inchiriat si tot ce cumpara pune pe alte nume, am facut plangere si la politie, pentru dosar penal si procuroarea i-a spus sectoristului ca nu are ce sa-i faca pt ca am facut cu el contract notarial, daca nu faceam contract , se implica, deci daca ii dadeam banii fara contract, se implica, deci daca vad o persoana pe strada si ii spun unui politist ca ala are sa-mi dea bani, se va implica, deci pot pe oricine de pe strada sa spun ca ala are sa-mi dea bani, acum va intreb, ma puteti ajuta sa-mi recuperez banii?
Re: am imprumutat bani prin contract notarial
Buna ziua,
ati inceput executarea silita in temeiul actului notarial? cat timp a trecut de la data imprumutului? Se poate pune problema prescriptiei.
Daca a realizat instrainari de bunuri cu scopul de a-si frauda creditorii, il puteti actiona in judecata si solicita anularea acestora....
Sunt convinsa ca exista un mod de a-l constrange legal pentru a restitui banii....
Putem discuta.
ati inceput executarea silita in temeiul actului notarial? cat timp a trecut de la data imprumutului? Se poate pune problema prescriptiei.
Daca a realizat instrainari de bunuri cu scopul de a-si frauda creditorii, il puteti actiona in judecata si solicita anularea acestora....
Sunt convinsa ca exista un mod de a-l constrange legal pentru a restitui banii....
Putem discuta.