litigiu cu un executor judecatoresc
litigiu cu un executor judecatoresc
Buna ziua am si eu o mare problema cu un executor judecatoresc pe nume Balica Eugen care m-a executat intr-un dosar solicitat de Credit expres pentru recuperarea unei datorii mai vechi si care mi-a oprit mai mult decat sumele datorate nu vrea sa-mi dea inchiderea datoriei si nici banii care mi-a luat in plus ce pot face in acest caz?va rog mult sa ma sfatuiti pentru ca nu mai rezist tracasarilor acestei datorii care a fost vanduta la diferite firme de recuperare si care am facut-o in 2003 si de atunci m-au tot executat pana am ajuns la domnul Balica care mi-a spus ca la sfarsitul dabitului datorat imi va inapoia dosarul si daca e cazul si banii opriti peste si acum nu pot da de el ma tot amana si ma tot plimba.Firma care m-a dat in executare respectiv Credit expres se spala pe maini motivand ca nici ei nu se inteleg cu el.Eu cum sa ajung la inchiderea acestui dosar si la recuperarea banilor?Am toate ordinele de plata si toate opririle salariale si nu doresc decat sa-mi dea inchiderea dosarului.
Re: litigiu cu un executor judecatoresc
Mergeti cu toate documentele la un avocat doamna.
Formulati o cerere de restituire a sumei poprite in plus, pe care o depuneti la executor. In cazul in care in continuare refuza restituirea, formulati o contestatie la executare, care se depune la instanta.
Buna ziua,
Va rog sa veniti, daca doriti, cu toate actele de executare la mine la birou. In afara de contestatie la executare se poate fece si plangere impotriva executorului judecatoresc. dar sa vedem actele, pentru a stabili concret daca mai suntem in termenele legale si ce posibilitati ar fi.
Va rog sa veniti, daca doriti, cu toate actele de executare la mine la birou. In afara de contestatie la executare se poate fece si plangere impotriva executorului judecatoresc. dar sa vedem actele, pentru a stabili concret daca mai suntem in termenele legale si ce posibilitati ar fi.