luare in spatiu (pentru buletin)
luare in spatiu (pentru buletin)
am o simpla intrebare.Luna viitoare ma cunun civil si problema este ca viitorul meu sot nu are unde sa`si faca buletinul.Noi stam cu tatal meu care este chirias la ICRAL.Buletinul meu este pe adresa tatalui.Intrebarea mea este:poate tatal meu sa`l ia in spatiu si pe viitorul sot chiar daca el este chirias ?
Re: buna ziua
Buna ziua! Felicitari si Casa de Piatra! Da se poate.....Va trebuii sa mearga cu tatal dvs. la Primaria din localitatea dvs. sa completeze o adeverinta de spatiu, iar dupa......iar...cu tata de manuta la Serviciul de Evidenta al Populatiei (la Politie) pentru a face actele necesare.
Re: luare in spatiu (pentru buletin)
DA, SIGUR CA PROBLEMA VIITORULUI DV. SOT POATE FI REZOLVATA.
Tatal dv. poate incheia prin fostul ICRAL (acum poarta diverse denumiri), un Contract de subichiriere. Dupa incheierea contractului adresati-va direct sectiei de politie pe caza careia figureaza tatal dv. unde sotului i se va stabili domiciliul.
Avocat Mircea PELEA - 0724619081
Tatal dv. poate incheia prin fostul ICRAL (acum poarta diverse denumiri), un Contract de subichiriere. Dupa incheierea contractului adresati-va direct sectiei de politie pe caza careia figureaza tatal dv. unde sotului i se va stabili domiciliul.
Avocat Mircea PELEA - 0724619081
Re: luare in spatiu (pentru buletin)
Silviu si mie mi se facuse tare dor de tine dupa aproape o luna de sedere in Olanda. Bine te-am regasit !
av. Mircea PELEA
av. Mircea PELEA