poarta langa gardul meu

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
flori jianu

poarta langa gardul meu

Post by flori jianu » 24 Jul 2014, 13:10

buna ziua !
am si eu o problema legata de o casa stil vagon de 4 camere si cei 200 metri patrati ai curtii: au fost impartiti in ,,doua'' adica 2 camere si 53 de metri patrati un proprietar (adica eu) si 2 camere si 147 metri patrati celalalt proprietar care a vandut. noii veniti nu au nici cele mai elementare notiuni de bun simt au facut de-a lungul timpului tot ce se putea face (rau)
si-au facut o intrare in curte (poarta) noua lipita pur si simplu de gardul facut de noi, eram acolo le spuneam ca nu este ok, ca nu sunt de acord cu ce fac, sa isi faca poarta unde nu deranjeaza cu zgomotul pe care il vor face intrand/iesind din curte...ma tratau ca si cum nu existam, eu vorbeam si ei isi faceau poarta lipita de gardul meu in continuare...
problema e ca am camera foarte aproape de poarta si harmalaia si zgomotul pe care il fac cu numeroasa lor familie e ingrozitoare, foarte greu de suportat.
aveau voie conform legii sa faca acea poarta fara acordul meu, lipita de gardul meu ? practic e la 2 metri de fereastra camerei in care stau eu.
am gasit tot felul de legi referitoare la gard dar nimic legat de poarta...:)
cu stima,
florica jianu

office_euromarmenor

Re: poarta langa gardul meu

Post by office_euromarmenor » 25 Jul 2014, 08:02

Este greu dar nu complicat.....Imi permit sa dau cateva sfaturi deoarece m-am mai confruntat cu asa ceva:
1 - Ori de cate ori este nevoie sunati la 112 pentru a sesiza Perturbarea Linistii si Ordinii Publice
2 - Nu uitati ca in urma sesizariilor sa primiti un nr. de inregistrare
3- Dupa 2 astfel de evenimente va puteti adresa instantei cu un motiv foarte plauzibil.
Referitor la poarta :Nu exista o lege care sa defineasca exact unde are voie sa-si puna poarta, dar daca a sapat fundatie de 70cm pentru a monta usa portii distanta intre casa dvs. si poarta lui trebuie sa fie de min. 3m.

Post Reply