BUNA ZIUA
BUNA ZIUA
Ma confrunt cu urmatoarea situatie;in urma unui proces datorez o suma de 4000 e si cheltuieli de judecata de 5300 lei.Dupa primirea somatiei DE EXECUTARE am mers la EXECUTOR unde am am stabilit cu domnul executor sa platesc esalonat dar mi sa pus sechestru pe o masina care a evaluato la suma de 4000 de euro ce mia fost lasata in custodie sa o pot vinde si sa achit datoria.Sunt contactat telefonic de executo dupa o saptamina si imi spune ca creditorul nu este de acord cu plata esalonata si sa vand masina cat mai repede sa achit datoria.IN acest timp masina nu am vinduto si dupa 25 de zile primesc o somatie unde mi se comunica ca mi se pune sechestru pe o caldire ALEASA din mai multe bunuri si terenuri ce le detin.Eu am platit prima rata de 880 ei la executor si inca 2 le.am depus in contul bancar executoresc.CE MA PUTETI INVATA SA FAC SAU CE SE POATE FACE CA NU MAI INTELEG,MI SA SECHESTRAT MASINA,DUPA CLADIREA SI MAI URMEAZA SA.MI SECHESTREZE SI CASA .VA MULTUMESC
Re: BUNA ZIUA
Buna ziua! Din cele relatate de dvs. nu inteleg daca prima transa platita de dvs. este (lei sau euro). VA intreb daca ati stabilit un grafic de plata esalonat? Dupa sechestrul masinii vi s-a dat un termen prin care va obligati sa vindeti masina? Cladirea aleasa de dvs. ce valoare are? Ati valorificat-o? Eu va sfatuiesc sa mergeti din nou la executor sa stabiliti cu el si cu (creditorul acel grafic de plata) daca nu doreste acest lucru va sfatuiesc sa incercati sa platiti pentru inceput o suma de aprox. 45% din valoarea prejudiciului. Astfel se dovedeste buna credinta si .... nu va mai sechestreaza diverse proprietati, oricum vb de o suma mica asa ca nu cred ca se pune problema sa va pierdeti casa.
Re: BUNA ZIUA
Vindeti masina mai repede, chiar si la un pret mai mic si platiti-va datoria. Daca se scoate la vanzare un imobil si se vinde la 75% sau 50% din valoarea lui, pierderile vor fi cu mult mai mari. Creditorul nu este obligat sa primeasca datoria in rate, si nici nu o va face atata timp cat a aflat ca aveti si masini si imobile pe numele dvs.