litigiu de munca
litigiu de munca
Sunt grefiera din Bucuresti, credeti-ma ca am incercat in legatura cu obtinerea transferului cu relatii, pile, bani (euro) si totul in zadar. pilele, relatiile m-au asigurat sa astept ca ma vor contacta si bineinteles ca nu, dar totusi i-am contactat eu si familia mea, raspunzandu-mi ca nu se mai poate intrucat nu au locuri vacante, desi se acordau alte transferuri la alte persoane. In momentul cand le-am propus suma, le-am spus sa spuna ei cuantumul si nici asa nu au vrut, este altceva la mijloc. ESTE INEXPLICABIL, cum judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au luat de toate, astia de ce dracu nu vor.
Re: litigiu de munca
Vorbiti SINCER cu Procurorul General al Parchetului de pe langa Curtea de Apel, spuneti motivul ....etc...De cele mai multe ori in astfel de cazuri banii sunt ultima problema, vedeti si dvs unde ajung astia cu buzunare largi
Re: litigiu de munca
Doamna grefiera, va plangeti ca nu vrea nimeni sa primeasca mita oferita?? Asta sa intelegem? Sigur, sustin ce zice "Biroul" mai sus, mergeti la procuror, abia asteapta astia sa dati o declaratie ca nu primeste nimeni mita...