contencios administrativ

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
magdalena1976

contencios administrativ

Post by magdalena1976 » 15 May 2014, 21:46

Buna ziua. Sunt intr-o situatie destul de ciudata. Caut un avocat pe contencios si se pare ca nu gasesc...Mai am o alta pretentie....sa nu aiba preferinte politice.
Lucrez in invatamant si, citind legea educatiei cu toate adresele si modificarile de pana acum, sunt convinsa ca am fost neindreptatita la etapa de pretransfer, fiind avantajata o persoana careia i s-a acordat titularizarea in baza articolului 253 (sau a art. 55 si 56). In sedinta publica de pretransfer si in cea de titularizare in scoala (28 si 29 aprilie) am sustinut ca nu s-a respectat art. 56, alin. 2, lit. c. si ca postul nu a aparut la restrangere. Mi-a s-a spus ca scoala o vrea pe persoana respectiva si atat. Citind OUG 16/ 2014 am observat ca scoala nu mai e implicat in procesul de titularizare, titularizarea se face de catre ISJ. Daca este asa, ISJ-ul trebuia sa respecte Calendarul miscarii personalului didactic si sa-mi acorde mie titularizarea in data de 28 aprilie. Eu nu am ceva personal cu persoana care a fost titularizata, dar pur si simplu eu sunt titulara la 50 de km de domiciliu si incerc sa ajung mai aproape de casa. Nu este singurul caz in judetul nostru. Multumesc.

C_A_Coltuc

Re: contencios administrativ

Post by C_A_Coltuc » 20 May 2014, 09:21

Ati gasit?

Post Reply