penal
penal
buna ziua.sotul meu a fost condamnat la 4 ani si 6 luni inchisoare acum 2 ani pentru infractiuni la regim de circulatie.as vrea sa stiu daca ar avea sanse sa redeschida dosarul ca sa fie judecat dupa noul cod sau daca are sanse la eliberare conditionata.tin sa mentionez ca a fost condamnat in lipsa si ca de o saptamana se afla in arrest.multumesc frumos si astept raspuns.
Re: penal
BUNA ZIUA DOAMNA !
Pentru clarificarea situatiei sotului dv. este nevoie de mai multe date. Actiunea de care vorbire poate fi formulata dar numai dupa ce se vor stabili motivele intemeiate ale acesteia potrivit noului Cod penal. Drept urmare, daca doriti sprijin in acest sens, puteti contacta nr. 0724619081.
Mircea PELEA
AVOCAT
Pentru clarificarea situatiei sotului dv. este nevoie de mai multe date. Actiunea de care vorbire poate fi formulata dar numai dupa ce se vor stabili motivele intemeiate ale acesteia potrivit noului Cod penal. Drept urmare, daca doriti sprijin in acest sens, puteti contacta nr. 0724619081.
Mircea PELEA
AVOCAT
Re: penal
BUNA ZIUA.MULTUMESC FRUMOS PENTRU RASPUN.Situatia sotului meu este complicata deoarece avea o pedeapasa de 2 ani cu suspendare pt conducerea unui autovehicul aflat sub influenta alcolului.Dupa aproape 5 luni a fost din nou oprit de catre politie dar de aceasta fara permis de conducere si sub influenta alcolului.A refuzat supunerea probelor biolagice de sange si cum am scris in mesajul anterior a fost condamnat la 4 ani si 6 luni de detentie in lipsa pentru ca nu sa prezentat la nicio o citatie de catre tribunal.As dori sa stiu daca ar avea sanse la o pedeapsa mai mica sau la eliberarea conditionata tinand cont de noul cod penal.