Prin codul civil si codul familiei cu privire la stabilire cuantum pensie si asigurare locuinta nu se stipuleaza concret care sunt criteriile si probele dupa care se poate da o hotarare.
Care sunt aceste probe si de ce procent se poate tine seama la fiecare in parte?
Am citit ca sunt acceptate inscrisurile (care anume),martorii(sa spuna ce?) prezumtiile (care?) interogatoriu (care poate fii mincinos)sau alte probe (care?)
Cat din toate acestea ar avea putere in fata instantei? Si judecatorii la urma urmei sunt si ei oameni .
cuantum pensie de intretinere
probe venituri din munca in strainatate
Problema este ca lucreaza la Milano Italia si Ministerul sau celelalte institutii nu asculta de mine ci doar de Ministerul de externe si justitie din Romania .Procedura este de lunga durata si costisitoare prin intermediul comisiei rogatorii.
Credeam ca daca nu pot dovedi cu acte veniturile, pe baza permisului de sedere in Italia poate fii obligat la plata conf min pe economie in Italia 800-1000 Euro., pot dovedi cu martori, prezumtii acte nelegalizate de pe internet cu privire la salaruiile din Italia.
Credeam ca daca nu pot dovedi cu acte veniturile, pe baza permisului de sedere in Italia poate fii obligat la plata conf min pe economie in Italia 800-1000 Euro., pot dovedi cu martori, prezumtii acte nelegalizate de pe internet cu privire la salaruiile din Italia.
nu stiuuuuuuuuuuuuuuuuu
Nu stiu care este drumul actelor. Daca ar avea contract ar trebui inregistrat in Italia la Ministerul de finante, camera de munca din Milano .Conform legilor Romanesti ar fii trebuit sa fie inregistrat si la Ministerul muncii din Bucuresti . Nu stiu asta. Oricum este o harababura cu toti acesti romani plecati in lume . nimeni nu face nimic si nimeni nu te ajuta daca esti mic. singura procedura legala este COMISIA ROGATORIE dar dureaza cu Italia 6 luni