Divort cu partaj!
Divort cu partaj!
Buna seara. Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat: vrau sa divortez, am vrut sa fac acest lucru pe cale ameabila....insa sotul meu zice sai lasa toate bunurile lui (avem un apartament si o cabana in constructie) fiindca parintii lui au contribuit cu mai multi bani la achizitionarea apartamentului si la constructia cabanei, iar la mine sa ramana fetita iar el sa aiba drept de vizita. Am sanse in instanta sa primesc jumatate din bunuri daca el considera ca eu lam mintit fiindca am iesit seara la suc cu cativa prieteni si a fost vb doar de suc....sau sa ii ramana lui casa si mie apartamentul? Va rog din suflet sa imi raspundeti. multumesc.
Re: Divort cu partaj!
Bunurile daca sunt dobandite in timpul casatoriei se impart in cote egale, doar daca el poate dovedi (cu inscrisuri si martori) ca a adus o contributie mai mare, ar putea obtine o cota mai mare. Puteti cere dvs. incredintarea minorei fara nici o conditie. Divortul nu are nici o legatura cu partajul care se solutioneaza separat dupa achitarea taxei de timbru.