Drepturile Tatalui dupa divort.
Drepturile Tatalui dupa divort.
In urma divortului s-a decis de catre instanta ca,fetita mea in varsta de 7 ani,acum,la vremea divortului 2 ani,drept de vizita o data pe saptamana de comun acord si in prezenta mamei ori la domiciliu mamei ori la plimbare o zi,dupa divort la 6 luni ne-am impacat dar fara acte,acum cand ne-am despartit din cauza soacrei,desi exista acea sentinta,fosta sotie nu a respectat-o,ne vrand sa lase fata o zi pe saptamana nici la domiciliu ei nici la plimbare,desi intre mine si minora este o relatie f stransa,aceasta nu m-a lasat sa iau legatura cu fata.Am facut plangere la Parchetul din Calarasi,unde din cauza relatiilor pe care le are,a venit cu doi martori unul un angajat de al ei cel de-al doilea unchiul ei care au declarat in scris ca nu am vrut eu sa vad fata ca ia m-ar fi lasat si s-a inchis cazul.Am deschis proces pt custodie comuna cat si pt program de vizita,ma judec de un an,dar si aici desi a fost audiat minora unde a declarat ca ma iubeste f mult desi era influentata de soacra cat si de fosta sotie impotriva mea,cei doi martori care i-a adus fosta sotie nu au put declara ceva impotriva mea deoarece unul era un fost angajat de al ei si cel de-al doilea martor fiind o vecina,ambii fiind intrebati daca au ceva de declarat ca eu as fi un tata denaturat in raport cu copilul meu acestia nu au declarat acest lucru,cei doi martori ai mei au declarat din ce au vazut atat la scoala cat si acasa ca am o relatie f buna cu minora cat si Invatatoarea fetei mele a declarat acelasi lucru.Din cauza faptului ca presintele tribunalului unde m-am judecat este nepotul patronului unde lucreaza aceasta si se presupune ca ar avea si o relatie cu acesta,mi-au dat fel de fel de sentinte pe care le-am atacat in instanta,ultima fiind favorabila pt mine numai ca fosta sotie a atacat-o,urmanad sa ne judecam la curtea suprema,in acest an de cand ma judec am observat ca este f influentata negativ de catre fosta soacra lucru care l-am aflat de la fata.Chiar a mintit fata ca de Mos Niculae nu a putut fosta sotie a mea sa ii cumpere un cadou mai frumos din cauza faptului ca am dat-o in judecata pe mama ei asta spunanad fata la telefon in lacrimi.Ce sanse am la Curtea Suprema pt o judecata corecta,imi iubesc f mult fata si imi este frica,ca din cauza intrigilor si influentei negative atat din partea mamei cat si a socrei,fata ma va ura.
Re: Drepturile Tatalui dupa divort.
Aveti sanse sa vi se faca dreptate, Curtea Suprema este o instanta independenta si impartiala. Aratati ca mama priveaza copilul de o relație afectuoasă cu tatal sau in conditiile, in care aveti autoritate parinteasca comuna. Mama minorei pare sa sufere de "sindromul alienarii parintesti", prin incercarea sa de a va instraina de copilul dvs., limitandu-va în exercitarea prerogativelor dvs. (drepturi și obligații) care decurg din autoritatea parentală.