Situatie

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
Guest

Situatie

Post by Guest » 20 Nov 2013, 00:08

Buna ziua,

Am fost angajata a unei companii pentru 4 ani. In ultimii 3 ani am fost director de magazin. La aceasta companie inventarele se realizau o data pe an. Anul acesta am demisionat (am cerut incheierea ontractului cu acordul partilor si mi s-a aprobat). Mi s-a cerut sa predau pe proces verbal cheile de la magazin si atat. Nu mi s-a cerut predare de inventar/gestiune. La 5-6 saptamani dupa plecare s-a realizat in toata compania inventar anual. La magazinul la care am lucrat s-a constatat o lipsa mare in gestiune. Acum la 5 luni dupa plecare am fost anuntata ca se efectueaza o cercetare disciplinara cu privire la lipsuri si am fost rugata sa ma prezint la companie in ideea in care as putea da informatii. Am declarat ca nu am cunostiinta de lipsurile constatate de ei si atat. Acum insista sa ma mai prezint si pentru un interogatoriu insa am refuzat deoarece stiu ca nu sunt obligata sa ma mai prezint la cercetari disciplinare dupa incetarea CIM. Intrebarea mea ar fi : atata timp cat nu mi s-a cerut predarea bunurilor prin inventar, compania nu a efectuat inventar dupa plecarea mea si o alta echipa a intrat pe aceasta gestiune, pot fi raspunzatoare pentru lipsurile constate de ei? Adica atata timp cat nu se stie perioada in care au survenit lipsurile, ma pot acuza pe mine?
Multumesc

Post Reply