caz penal in ungaria
caz penal in ungaria
Buna ziua.Anul trecut am avut un accident pe teritoriul ungariei la volanul unui camion.Din nefericire nu am vazut ca am cauzat un accident si mi-am continuat drumul,in cele din urma am fost oprit in vama si intors inapoi de politie.In momentul de fata sunt chemat ca inculpat la o audiere la tribunal dupa o instintare de catre procuratura in care mi se transmite ca se recomanda judecatorului pedeapsa cu amenda si suspendarea dreptului de-a mai conduce pe drumurile publice.Itrebarea mea este:se va suspenda dreptul de conducere pe drumurile publice pe teritoriul lor s-au la modul general (vorbim de perioada determinata}
Re: caz penal in ungaria
Suspendarea exercitării dreptului de a conduce sau anularea permisului de conducere se dispune de către poliţia rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi în cazul în care împotriva titularului acestuia s-a hotărât o astfel de măsură de către o autoritate străină competentă pentru o faptă săvârşită pe teritoriul altui stat, în condiţiile stabilite prin Convenţia europeană cu privire la efectele internaţionale ale interzicerii exercitării dreptului de a conduce un vehicul cu motor, adoptată la Bruxelles la 3 iunie 1976, ratificată de România prin Legea nr. 126/1997.
Hotărârea asupra suspendării exercitării dreptului de a conduce un vehicul sau anulării permisului de conducere se comunică titularului de către poliţia rutieră care a dispus măsura.
Hotărârea asupra suspendării exercitării dreptului de a conduce un vehicul sau anulării permisului de conducere se comunică titularului de către poliţia rutieră care a dispus măsura.