acuzatie de furt

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
amelis

acuzatie de furt

Post by amelis » 28 Aug 2013, 08:47

acum doua saptamani am fost in vizita la un domn pe care l-am cunoscut pe internet,acesta fiind din Sibiu , eu fiind de langa Bucuresti.(mentionez ca el a fost la mine de nenumarate ori si a locuit cu mine.)Deci.. am vrut sa vad si eu unde locuieste si cum se comporta in mediul lui si am acceptat sa merg cateva zile acolo.Dat fiind faptul ca nu am fost deloc incantata de cum se manifesta am dorit sa plec insa acesta se opunea si drept urmare am profitat de faptul ca intr-o dimineata a plecat de acasa la o carciuma din apropiere si am plecat pur si simplu.Vazand ca nu mai sunt acasa el a chemat politia si a facut o plangere cum ca eu as fi furat 1000E.Am fost sunata la scurt timp de cei de la politie si mi s-a spus ca sunt acuzata de furt, si pentru ca inca nu parasisem localitatea pt ca trenul venea abia peste 4 ore , mi-au cerut sa ma prezit la Politia Judeteana.Am fost acolo si am dat cam 2 ore declaratie cum ca nu am furat si am povestit cum s-a petrecut totul.Acum individul ma tot ameninta la telefon ca o sa platesc, ca o sa ma plimb pe la tribunale, etc.Cand spune ca o sa-si retraga plangerea ca doar nu e adevarat, ca a fost orbit de furie atunci cand a chemat politia, cand ma suna si ma ameninta.Ce e de facut?Multumesc!

Silviu

Re: acuzatie de furt

Post by Silviu » 28 Sep 2013, 21:27

Nimic. Asteptati terminarea cercetarilor. Schimbati numarul de telefon.

Guest

Re: acuzatie de furt

Post by Guest » 30 Sep 2013, 12:54

amelis wrote:acum doua saptamani am fost in vizita la un domn pe care l-am cunoscut pe internet,acesta fiind din Sibiu , eu fiind de langa Bucuresti.(mentionez ca el a fost la mine de nenumarate ori si a locuit cu mine.)Deci.. am vrut sa vad si eu unde locuieste si cum se comporta in mediul lui si am acceptat sa merg cateva zile acolo.Dat fiind faptul ca nu am fost deloc incantata de cum se manifesta am dorit sa plec insa acesta se opunea si drept urmare am profitat de faptul ca intr-o dimineata a plecat de acasa la o carciuma din apropiere si am plecat pur si simplu.Vazand ca nu mai sunt acasa el a chemat politia si a facut o plangere cum ca eu as fi furat 1000E.Am fost sunata la scurt timp de cei de la politie si mi s-a spus ca sunt acuzata de furt, si pentru ca inca nu parasisem localitatea pt ca trenul venea abia peste 4 ore , mi-au cerut sa ma prezit la Politia Judeteana.Am fost acolo si am dat cam 2 ore declaratie cum ca nu am furat si am povestit cum s-a petrecut totul.Acum individul ma tot ameninta la telefon ca o sa platesc, ca o sa ma plimb pe la tribunale, etc.Cand spune ca o sa-si retraga plangerea ca doar nu e adevarat, ca a fost orbit de furie atunci cand a chemat politia, cand ma suna si ma ameninta.Ce e de facut?Multumesc!
Inregistrati-l cand va suna si afirma ca a vrut doar sa se razbune pe dvs. Sau incercati dvs sa scoateti aceasta marturisire la telefon, in timp ce il inregistrati. Mergeti la Politie cu inregistrarea.

Post Reply