propbleme de posesie
propbleme de posesie
Ma numesc Nicolae si in anul 2012 am cumparat cu acte legale un teren.Dupa incheierea contractului de vanzare-cuparare am obtinut extrasul de carte funciara dupa care m-am inregistrat la primarie secia finante m-am inregistrat la registrul agricol si totul a fost in regula.Problema este ca pe terenul pe care l-am cumparat se gaseste o cladire locuinta de serviciu Romsilva, cladire care nu este inregistrata nicaieri .M-am interesat la primarie de unde reiese ca este construita fara autorizatie de contructie pe vremea comunismului si este tinuta in evidenta numai de catre administratia romsilva pe o foaie de inventar(camara de scule)dar care intre timp a crescut,acuma are 2 nivele mai mult in anul 2011 au aparut si alte cladiri:foisor cuptor etc....se construieste ca in trecut de parca la Romsilva nu sa terminat inca perioada comunista.Doresc sa mentionez ca in cartea funciara acest teren nu a intrat niciodata in proprietatea statului si el a fost mostenit in urma succesiuni de la parinti de fosti proprietari de la care am cumparat terenul. M-am adresat oficiului Romsilva in vederea rezlavarii problemei dar ei m-am lamutir spunind ca acest teren a fost cuprin in planurile de sistematizare a padurilor si ca ar fi trebuit sa il revendice de veghi proprietari ca urmare a legi 18.M-am adresat ministerului dar de acolo nu am primit nici un raspuns.Mai mult acuma Romsila mi-a inchis accesul pe terenul cumparat.M-am adresat unui executor judecatoresc care nu nvrea sa ma puna in posesie intructi pe acest teren se afla o cladire.Asa ca acuma platesc impozit pe teren, pierd o suma inportanta de bani prin cumpararea terenului , si o alta suma intrucit pe acest teren urma sa fac un chemping.Daca puteti va rog sa ma ajutati intrucit nu mai stiu unde sa apelez sa ma bucur de proprietatea pe care am cumparato.