Buna ziua! Va rog,in legatura cu custodia copilului m-ar intereseaza ce se poate face in privinta asta si pentru angajarea avocatului cat m-ar costa!
Am o fetita de 4 ani, nu am fost casatorita dar sunt despartita de tatal copilului de 1 an....In urma cu cateva luni de zile mi-am gasit de munca in Anglia si am fost acolo pentru 2 saptamani ca sa imi depun actele necesare pentru munca, asistenta medicala mie si a copilului meu si pentru intrarea in primul an la gradinita...Eu doresc sa ne stabilim acolo eu si fetita mea.Eu stau in apartamentul parintiilor unde am stat si impreuna cu tatal copilului pana sa ne despartim.In urma cu o luna inainte sa plec in Anglia am luat legatura cu el pentru a-mi da semnatura la notar sa pot pleca cu copilul acolo,si a fost deacord,dar pentru custodie nu...si asta m-ar incurca pentru acceptare la gradinita deoarece ei doresc sa fie copilul pe numele meu pentru ca fetita este pe numele lui. Eu trebuie sa ajung acolo impreuna cu copilul pana la sfarsitul luni august.Ce se poate rezolva in privinta asta si cat mai urgent?
Va multumesc!
custodie minor