plangere penala

Discutii privind procedura penala
Post Reply
iozefina

plangere penala

Post by iozefina » 29 Jun 2013, 21:15

buna ziua , as dori sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: in urma demolarii unei case vechi, un perete a cazut pe proprietate vecinului stricandu-i 6 m gard , un liliac si 2 trandafiri. l-am sunat-el fiind din bucuresti iar actiune in azuga- comunicandu-i ce s-a intamplat. a venit la azuga . in prima faza a spus ca nu are pretentie la nimic decat sa reparam ce am stricat. mentionez ca gardul lui era din scandura si era sudat de gardul meu care avea fundatie din beton si era din fier. a doua zi ne-a cerut 800 de lei , am fost de acord cu conditia sa mergem la notar sa -i dam banii intr-un cadru legal si nu a mai vrut . a plecat la bucuresti iar peste o saptamana a facut reclamatie la ministerul constructiilor , urmand sa vina o comisie sa verifice . noi avem autorizatie de demolare. a mai facut o plangere penala si am fost chemati la politie sa dam o decalaratie, in plangerea penala cerea sa fie despagubit cu 2000 euro plus cheltuielile pe care el le-a facut pana acum. mentionez ca suntem o familie formata din 2 adulti si 2 copii iar venitul este de 1800 lei lunar , asa ca n-as avea de unde sa-i dau banii ceruti de el. ce consecinte apar acum in urama plangerii penale, cu ce ma afecteaza si ce ar trebui sa fac eu. va multumesc anticipat pentru raspuns si astept raspunsul dvs cat mai repede daca se poate

temistoclesan

Re: plangere penala

Post by temistoclesan » 30 Jun 2013, 10:57

Ceva pareri?

Post Reply