Despăgubire an natura

Post Reply
Guest

Despăgubire an natura

Post by Guest » 14 Jan 2013, 14:54

Buna ziua.sant an proces cu primaria Cluj ,tatăl meu a mostenit un teren ,an anul 1997 primaria la concesionat la peco sell.apoi la preluat peco moll.in anul 2001 tata a făcut cerere de despăgubire dar nimc tata nu a primit nici o anstiintare de la primarie ,sa scos drep dovada de la posta romana de care nu sa luat an considerare avand acte doveditoare titlul de mostenitor.An anul 2010 am deschis proces la tribunalul Cluj sa masurat terenul sa făcut expertiza,la final am avut câștig de cauza,se poate verifica pe internet ne restituia numai terenul pe care se afla peco chiar daca restul terenului este liber de sarcini nu sa construit nimic pe el.Sa ajuns la curtea de apel Cluj pe data de 1-11-2012 ni sa dat soluția...surpriza am pierdut procesul din cate am anteles din aceea solutie si Fara casare.Din care nici hotărârea nu este redactata am făcut cerere de urgență si..nimic.Apelez la dv.pentru ca am citit cazuri pe care le-ați reprezentat asemănătoare din fericire cu câștig de cauza.Va rog sa -mi răspundeti ce pot sa fac mai departe.Va multumesc anticipat cu respect Rosca

decalex

Re: Despăgubire an natura

Post by decalex » 14 Jan 2013, 14:56

Sa inteleg ca hotararea este in recurs, deci sa aveti grija ca nu se va comunica.Mai aveti la dispozitie caile extraordinare de atac

Post Reply