contract

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
mira

contract

Post by mira » 28 Nov 2012, 21:45

am incheiat un contract de prestari servicii medicale pentru activitate de analize medicale cu un sc ... srl ,care indeplineste conditiile unui contract individual de munca cu timp partial , a reziliat contractul , am facut actiune in constatare la tribunalul bucuresti , instanta a spus ca uneste cu fondul exceptia necompetentei materiale avind in vedere ca solutionarea exceptiei depinde de calificarea juridica a contractului incheiat intre parti si implicit a raporturilor juridice generate ceea ce reprezinta obiectul unuia dintre capetele de cerere ; se solicita sa precizez pretentiile concrete pe care le formulez ; astfel pot sa cer o expertiza contabila care sa stabileasca venitul raportat la numarul de ore lucrate avind in vedere salariul de baza minim brut pe tara in functie de coeficientul de ierarhizare aferent gradului de pregatire profesionala ? si sa solicit diferentele fata de veniturile pe care le-am primit lunar -am extrase ce cont din banca;cum se judeca aceasta exceptie a necompetentei materiale legat de pretentiile mele? imi puteti spune care sint sau unde gasesc coeficientii de ierarhizare pentru medici si salariul de baza minim brut pe tara din 2008 ?

Post Reply