As avea si eu o intrebare care ma macina cumplit

am furat din kaufland o monstra de parfum...la casa am achitat produsele pe care intentionam sa le cumpar iar cand am iesit un domn tare,, politicos,, ma retinut si ma bagat la un separeu.acolo a urmat perchezitionarea a descoperit monstra de parfum.... sa dus sa vada cat costa....si apoi mia zis ca suma depaseste 2.50 euro defapt un parfum intreg costa 11 euro dar monstra era pe jumate goala...in fine....mi-a spus ca trebuie sa achit la magazin 100 de euro si apoi a chemat politia in acest timp a urmat o serie de batai de joc la adresa mea venite de la acest ,,domn politicos,,. A venit doi domni de la politie si mau dus la sectie unde m -au pus sa semnez o foaie in care scria in lb romana ca sunt de acord cu faptele care le-am facut si ca nu solicit nici un avocat.deoarece nu stiu prea bine lb germana nu am putut sa il intreb ce o sa urmeze adica amenda parasirea tarii sau in cel mai rau caz inchisoare....de aceea va rog sa imi dati dvs un raspuns cam care ar fi pedepsele pt cazul meu.va multumesc
ps: am restrictie in kaufland timp de 1 an ...cum as putea sa achit suma magazinului de 100 de euro daca nu am cum sa intru acolo????