Este posibil ca instanta de judecata sa-mi suspende dosarul fara motiv. Caut avocat contra cost pentru a contracara si parcurge mai repede tertipurile acestea si a grabi procesul pe orice cale posibila
Dosarul e 31155/3/2011
Emailul meu este w0lfshad3@yahoo.com pentru a ma contacta si a primi chemarea in judecata, sustinerile si probele mele pentru analiza
Multumesc
caut avocat contra suspendare proces si alte tertipuri
Re: caut avocat contra suspendare proces si alte tertipuri
Instanta pe 31155/3/2011, adica Litigii de Munca, Tribunal Bucuresti.C_A_Coltuc wrote:la ce instanta este?
In principiu cred ca am nevoie de asistenta unui avocat ca sa ma scoata cat mai repede dintre incurcaturile "justitiei" cu experienta sa, gasind cai sa contracarez dolul instantelor mafiote, adica, avand experienta cu metodele tipice ale instantelor de a-si bate joc de cetateni, sa ma previna si sa iau act din timp
Situatia actuala. Am scapat de incercarea instantei de a-mi suspenda dosarul nefondat, recuzand instanta pentru infractiunile comise inca de la primul termen, insa sunt prins in recuzarea acestei instante banuiesc, care este un fel de nebuloasa, fiindca nu par a fi prevazute termene (inafara de faptul ca justitia trebuie sa se intample fara tegiversare - ii doare-n cot pe magistrati). Instanta recuzata a facut prostia sa inainteze dosarul instantei ce-o va judeca, fiidnca putea s-o declare nefondata chiar ea (desi e mai mult decat fondata, e flagrant - a refuzat sa aduca niste acte in baza Codului de procedura civila spre exemplu), sau, poate fiindca toti magistratii sunt intr-o cumetrie de fapt, o sa-si atinga scopul favorizand parata printr-o tegiversare careia nu-i inteleg rostul, fiindca tegiversarea nu-l ajuta pe angajator, in situatia in care ma reintegrez in munca si angajatorul trebuie sa-mi plateasca toate salariile de cand m-a data afara, sau, macar daunele materiale, morale, interese compensatorii si moratorii din urma, care se platesc si se cumuleaza pana la hotararea definitiva si plata acestora mai exact, si pe care n-am cum sa le pierd legal
Re: caut avocat contra suspendare proces si alte tertipuri
Mda, completul C7 a respins recuzarea cu dovezile in fata ca nefondata. O sa le deschid si lor dosar penal cand am timp. Presimt ca o sa am motiv nou de recuzare la fiecare termen cu instanta asta oricum