Am un credit ipotecar in CHF la pcare platesc o rata formata din marja fixa+libor chf la 3 luni + comision lunar de adm credit. In urma cererii de restructurare banca imi propune o perioada de gratie de un an de zile dupa care imi creste marja exact cu 1.2%, adica valoarea comisionului pe an + libor la 6 luni. Am cerut explicatii in scris, mi s-a trimis de 3 ori aceasi propunere fara nico explicatie. Practic ma conditioneaza sa semnez o marire inexplicabila a marjei caci "si mai vorbim la anul dupa expirarea per. de grazie"(citez din reprez. bancii). Mi se pare un abuz. Ce este de facut? M-am saturat sa ii sun zilnic, sa fac notificari la banca si niciun raspuns. Sunt sigura ca sunt multi oameni in situatia mea.
Multumesc
Abuz banca
Re: Abuz banca
Da sunt foarte multi oameni in situatia dumneavoastra. Solutiile sunt fie incercati o meidere bancare fie ii dati in jduecata pentru cluazle abuzive. De la sine putere banca nu o sa faca nimic daca nu este fortata, va spun prin prisma clientilor pe care i-am avut in aceeasi situatie ca si dumneavoastra
Re: Abuz banca
Poate gasiti o oferta avantajoasa de transferare a creditului la alta banca (si cu ocazia asta puteti schimba si valuta)