ajutati-ma va rog
ajutati-ma va rog
buna. am fost in vanma veche la un concert. la un moment dat un asa zis prieten a sarit pe mine. eu fiind langa o banca mi-am rupt tibia,ligamentele genunchiului si mi-i s-a intins nervul tibial de nu-mi pot nisca laba piciorului. dupa doua luni si doua operatii sunt inca la pat. anul viitor mai am o operatie de facut.problema este ca as vrea sa ma despagubeasca ,dar nu am scos certificat medico legal. Nu vreau sa-i fac dosar penal, doar sa-mi plateasca spitalizarile si timpul pierdut
Re: ajutati-ma va rog
intrebarea mea e cum, si ce depagubiri ii pot cere,Vizitator wrote:buna. am fost in vanma veche la un concert. la un moment dat un asa zis prieten a sarit pe mine. eu fiind langa o banca mi-am rupt tibia,ligamentele genunchiului si mi-i s-a intins nervul tibial de nu-mi pot nisca laba piciorului. dupa doua luni si doua operatii sunt inca la pat. anul viitor mai am o operatie de facut.problema este ca as vrea sa ma despagubeasca ,dar nu am scos certificat medico legal. Nu vreau sa-i fac dosar penal, doar sa-mi plateasca spitalizarile si timpul pierdut
Re: ajutati-ma va rog
E gtreu de spus asa la modul general...
daca nu plateste de buna voie, e necesar un proces.
daca nu plateste de buna voie, e necesar un proces.