Reprezentare sectie politie Bragadiru

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
Guest

Reprezentare sectie politie Bragadiru

Post by Guest » 26 Sep 2012, 11:32

Buna ziua
Am nevoie de un Domn Avocat care sa ma reprezinte sau care sa ma insoteasca la sectia de Politie din Bragadiru IF.
Nu locuiesc in Bragadiru, insa am domiciliul acolo. Astazi un domn care s-a prezentat drept politist pe nume Adrian i-a lasat "vorba" unui vecin ca trebuie sa il sun in legatura cu un motiv fictiv. Am sunat la nr de telefon si un domn foarte artagos si foarte in stilul politist de moda veche, mi-a vorbit urat si mi-a spus daca imi amintesc ce am facut acum 1 an si jumatate(?!) si sa vin la sectie sa dau declaratie ca nu imi da detalii la telefon cu toate ca vecinului i le-a dat... I-am spus sa ma citeze legal daca pentru mine, cel direct vizat este secret si pentru vecini nu si a urlat ca o v-a face, dupa care mi-a inchis telefonul. I-am explicat ca sunt la o distanta impresionanta si ca as dori ceva detalii despre aceasta invitatie neoficiala.

Deci am nevoie de un avocat pentru ca ma reprezenta sau insoti la sectia de politie deoarece nu vreau sa se faca abuzuri. La stilul la care mi-a vorbit la telefon ma pot astepta la orice din partea lui.

Va rog lasati-mi un numar de telefon sau email/chat si va voi contacta eu.

Va multumesc!

Crina25

decalex

Re: Reprezentare sectie politie Bragadiru

Post by decalex » 26 Sep 2012, 12:58

Atata timp cat nu ati fost citata legal la domiciliu, nu este obligatoriu sa va prezentati doar pentru ca ati primit un telefon

crina25

Post by crina25 » 26 Sep 2012, 13:09

Buna ziua
Nu am primit telefon... Mi s-a lasat un mesaj verbal la un vecin cu care nu ma prea cunosc, zicandu-i sa ma prezint "de urgenta" si nr dansului de telefon. Fara nume, fara nimic...
L-am sunat, m-am prezentat si nespunand cum il cheama sau orice altceva a inceput sa urle la mine cu apelativul "Bai"

Atragandu-i atentia ca nu suntem Bai si ca ma intereseaza despre ce este vorba pentru ca stau la 300 km si nu pot veni doar pentru atat, mi-a raspuns extrem de obraznic "hai ca daca ma iei cu dastea" si "adu-ti aminte ce ai facut acum 1 an jumate" ... si mi-a inchis telefonul...

Nu inteleg atitudinea absolut deloc si ma gandesc foarte serios sa trimit un avocat la sectia de politie sau sa ma insoteasca in cazul in care "Domnul Politist" se decide sa aduca o citatie "PEROSNAL" asa cum mi-a spus ca o va face...

Astept sfaturile dvs, va multumesc!

Crina

decalex

Post by decalex » 26 Sep 2012, 13:19

Da pai daca nu aveeti nici o citatie la domiciliu puteti sta linistita. In cazul in care va hotarati sa mergeti ar trebui sa mergeti cu un avocat, pentru a va feri de politistii prea zelosi. Ne puteti contacta

Post Reply