cum obtin incredintarea minorei

Familiei
Post Reply
sendy 14

cum obtin incredintarea minorei

Post by sendy 14 » 22 Sep 2012, 16:56

Am avut o relatie de concubinaj de circa 5 ani din care a rezultat un copil minor acum in varsta de 3 anisori. Minora sa nascut in italia si a crescut tot acolo impreuna cu ambii parinti pana la varsta de 2 ani,cand fosta mea a luat minora si a aduso in tara fara incuviintarea mea.Ulterior a cerut in instanta incredintarea minorei si acum ne judecam pentru ca amandoi vrem sa ne fie incredintata minora dar din motive diferite. Am luat minora de la ea dupa o saptamana si am crescuto la domiciliul meu pana la varsta de 3 ani cand fosta a venit insotita de alte 3 persoane si mia furat fetita din fata blocului.Ea nu a lucrat niciodata dar acum a prezentat instantei un contract de munca,cu toate ca nu lucreaza . Este un contract fals si deasemeni a prezentat 2 martori respectiv (sora si cumnatul ei)care in fata instantei au mintit in favoarea ei! Am adus instantei probe (inscrisuri oficiale)care atesta faptul ca fosta se prostitueaza, poze cu minora unde fosta dadea fetitei sa fumeze,martori care au declarat in fata instantei faptul ca fosta maltrata minora si o invata sa fumeze,deasemeni dadea minorei sa consume cafea si alcool.Lasa minora in grija vecinilor in timp ce ea pleca la discoteci,restaurante,etc.Exista deasemeni o condamnare la 2 luni de inchisoare pe numele ei pentru savarsirea infractiunii de acte obscene savarsite in locuri bublice cat si alte 2 dosare penale intocmite pe numele ei unde este cercetata pentru santaj,amenintare,calomnie si respectiv lipsire de libertate in mod ilegal.Ce pot face sa-mi pot lua copilul din calvarul in care traieste? cum pot convinge instanta sa-mi incredinteze copilul?

C_A_Coltuc

Re: cum obtin incredintarea minorei

Post by C_A_Coltuc » 24 Sep 2012, 12:54

Prin venituri mai mari si stabilitate

Asteptam emailul dvs. pe adresa noastra de email

Multumim

Post Reply