abuz de incredere
abuz de incredere
Sunt stabilit in Italia. La plecarea din tara, acum 5 ani am incredintat un dosar cu acte (arhiva familiei) unei verisoare. Intre timp a intervenit o cearta intre ea si sotia mea. Vrand sa se razbune, verisoara m-a facut sa inteleg ca nu voi mai vedea niciodata aceste acte. Prin ce mijloace legale as putea obtine aceste documente care au o valoare mare pt mine (contracte case, mosteniri, terenuri, acte studii etc etc)? Toti 3, verisoara, eu si sotia mea avem domiciliul in Italia. Actele le "custodeste" sotul dansei care a primit dispozitiuni sa nu le dea nimanui, nici mie. As putea face o procura generala prin care sa-l deleg pe tatal meu din Romania sa-i poarte in instanta? Ce e mai bine de facut? Multumesc!
Intr-o asemenea situatie este foarte greu de stabilit ceva.
Sigur, pur TEHNIC procura speciala, vezi daca esti in termenul de 60 zile (si nu 2 luni) si plangere pentru abuz de incredere.
PRACTIC - daca cei in cauza se apara spunand ca pur si simplu nu le mai gasesc. Gestiune frauduloasa ???? Nu cred .... Ce sa fie ? Cine-mi spune ?
REZOLVAREA - refacerea actelor daca este posibil sau alta reparatie legala .
Sigur, pur TEHNIC procura speciala, vezi daca esti in termenul de 60 zile (si nu 2 luni) si plangere pentru abuz de incredere.
PRACTIC - daca cei in cauza se apara spunand ca pur si simplu nu le mai gasesc. Gestiune frauduloasa ???? Nu cred .... Ce sa fie ? Cine-mi spune ?
REZOLVAREA - refacerea actelor daca este posibil sau alta reparatie legala .