Ce fac atunci cand sunt amenintata?
Ce fac atunci cand sunt amenintata?
Buna ziua! Am o problema. Un individ ma tot ameninta, imi trimite mesaje, ma suna, vina la usa locuintei si amentita cu moartea din simplul fapt ca i-as datora niste bani, ceva total neadevarat. Intrebarea mea este ce pot face in aceasta situatie? Ce imi recomandati? Imi terorizeaza intreaga familie! Daca voi face plangere la politie ce se v-a intampla? Ma gandesc in cazul in care mai este si amendat poate vine sa ceara si suma de bani respectiva. Va rog sa ma sfatuiti ce este de facut? Va multumesc.
Re: Ce fac atunci cand sunt amenintata?
Buna seara!
art. 193 Cod penal : " fapta de a ameninta o persoana cu savarsirea unei infractiuni sau a unei fapte pagubitoare indreptate impotriva ei ... daca e de natura sa o alarmeze "
Merg la politie si fa o plangere prealabila.
Nu ti se va intampla nimic !
Fi puternica dar sa te gandesti daca ai putea rezolva amiabil situatia.
Succes!
art. 193 Cod penal : " fapta de a ameninta o persoana cu savarsirea unei infractiuni sau a unei fapte pagubitoare indreptate impotriva ei ... daca e de natura sa o alarmeze "
Merg la politie si fa o plangere prealabila.
Nu ti se va intampla nimic !
Fi puternica dar sa te gandesti daca ai putea rezolva amiabil situatia.
Succes!
eu am fost la politie pt o situatie asemanatoare si nimic...nimic nu pateste in ro, legile sunt facut pt redardati !!!... suntem asa un popor .. o meritam, prea multa lume proasta si tigani care ne omoara si ne injura pe stradaaaa .
Puteti sa-l bagati in arest destul de usor. X ii amintea insistent lui Y ca ii datoreaza o bere (sau macar bani de bere), pentru ca l-a salvat cu o luna in urma intr-o incaierare. Y a mers la politie si i-a organizat un flagrant lui X care a fost saltat in timp ce primea cateva zeci de lei pentru bere. X e o persoana reala care isi cauta avocat sa iasa din arest pentru ca cerut o bere.
Ideea ca il puteti baga in arest chiar si pentru cateva zeci de lei, dar cand iese de acolo ....
Ideea ca il puteti baga in arest chiar si pentru cateva zeci de lei, dar cand iese de acolo ....