Prin 2007 am cumparat un apartament cu credit imobiliar in CHF.
Valoarea de piata actuala a apartamentului nu mai acopera nici macar ce a mai ramas din credit .
Cum pot instraina apartamentul fara plata creditului initial ?
Adica cel care preia apartamentul sa-l preia cu credit cu tot .
vanzare credit imobiliar
Re: vanzare credit imobiliar
Trebuie acordul creditorului. Deci practic videti un drept şitigios si trebuie incheiat si un contract de cesiune de creanta.
Sa inteleg ca daca am acordul bancii, in cazul meu, pot scapa de credit doar printr-un contract de cesiune de creanta?
Ce implica acest contract mai exact? ( Nu ma pricep chiar deloc )
Multumesc anticipat .
Ce implica acest contract mai exact? ( Nu ma pricep chiar deloc )
Multumesc anticipat .
Asta implica gasirea unei persoane care sa preia apartamentul cu tot cu datoria ramasa.
Pe langa faptul ca nimeni nu se va inhama la un credit a carui valoare este mai mare decat valoarea apartamentului, el trebuie sa respecte si conditiile impuse de banca(sa aduca adeverinta de salariu din care sa rezulte ca are salariu cel putin dublu, sau chiar triplu, fata de rata lunara).
Cesiunea se face in 5 minute, dar gasirea unui cesionar este imposibila in aceste conditii...poate doar daca pe langa apartament ii mai dati si bani in plus (cel putin diferenta dintre valoarea apartamentului si creditul ramas)
Pe langa faptul ca nimeni nu se va inhama la un credit a carui valoare este mai mare decat valoarea apartamentului, el trebuie sa respecte si conditiile impuse de banca(sa aduca adeverinta de salariu din care sa rezulte ca are salariu cel putin dublu, sau chiar triplu, fata de rata lunara).
Cesiunea se face in 5 minute, dar gasirea unui cesionar este imposibila in aceste conditii...poate doar daca pe langa apartament ii mai dati si bani in plus (cel putin diferenta dintre valoarea apartamentului si creditul ramas)