Voluntar - Practica profesionala

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
d_ilie_cristian

Voluntar - Practica profesionala

Post by d_ilie_cristian » 15 Oct 2010, 01:25

Buna seara

As dori sa stiu daca ce acte trebuie incheiate intre mine si asa-zisul angajator daca doresc sa lucrez ca voluntar (adica fara bani) in scopul dobandirii cunostiintelor necesare pentru un post de contabil. Nu vreau de cat sa fac voluntariat cateva luni, cat imi ia sa invat un program de contabilitate, dar practica profesionala este prevazuta abia in anul 2 de la master (eu fiind in primul an)

Persoana care ar dori sa lucrez cateva luni ca voluntar este de acord... de fapt el mi-a propus, iar dupa ce invat programul m-ar putea angaja.

As vrea sa stiu daca se poate sa fac practica profesionala inainte de data programata de facultate si daca da, ce acte mi-ar trebui de la facultate ca, in cazul unui control, inspectorii sa nu creada ca muncesc la negru

Va multmuesc anticipat

mariav

Re: Voluntar - Practica profesionala

Post by mariav » 19 Jun 2012, 17:23

Din cate retin eu... si eu facand pe perioada studentiei practica....o adresa de la facultate, era un model agreat de facultate cu privire la efectuarea practici profesionale in diverse institutii sau organizatii si o cerere adresata firmei respective, copie CI si alte documente care sa ateste pregatirea in domeniul practicii voluntare.

Post Reply