Angajat la negru, si furat la salariu

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
Guest

Angajat la negru, si furat la salariu

Post by Guest » 13 Jun 2012, 14:49

Am fost angajat la o firma de paza din Timisoara (SC SECURITTECH SRL) din decembrie 2011-aprilie 2012 fara contract de munca (care trebuia incheiat inainte de a incepe activitatea). Abia in luna mai 2012 am primit un CM de pe o luna (martie-aprilie 2012). Pe perioada lucrata la aceasta firma, nu am comis nici o ABATERE de la regulamente. In aprilie, m-am angajat la alta firma de paza, urmand ca sa primesc drepturile salarile cuvenite pe lunile martie si aprilie (pana in 19 aprilie 2012). Pe martie am primit, dar pe aprilie.........mi-a arucat o hartie de 100RON in scarba, dupa ce am FOST PUS SA DAU O DECLARATIE ca nu mai nici un fel de pretentii de la firma. Am cautat sa iau si sa fotografiez caietul de prezenta (nu un registru cum e normal si prevad legile in vigoare), dar la luat PATRONUL FIRMEI.
Oare chiar nu este nimeni sa ii traga la raspundere pe acesti NEMERNICI?

C_A_Coltuc

Re: intrebare

Post by C_A_Coltuc » 13 Jun 2012, 14:59

Trebuia sa fiti precaut. Contractul de munca va asigura protectia legala impotriva unor asemenea gesturi. Este putin probabil sa va mai recuperati banii insa ii puteti reclama la ITM. Cu siguranta vor fi amendati pentru nereguli, daca acestea se vor constata.

Cuculis

Re: intrebare

Post by Cuculis » 15 Jun 2012, 12:10

Faceti reclamatie la ITM. Daca ati dat respectiva declaratie nu mai puteti recupera banii

Post Reply