Furt de combustibil - in mod repetat
Furt de combustibil - in mod repetat
salut....ieri am fost cu un prieten si am furat combustibil de la un utilaj catre folosinta noastra. nu am reusit sa introducem combustibilul in rezervorul vehiculului nostr ca n-ea prins proprietarul utilajului. a fost chemata politia combustibilul a fost returnat dar proprietarul vrea sa ne dea in judecata.noi ne fiind prima data ne e frica sa nu afle despre tura trecuta. ce penalitate avem in cazul in care afla di despre celellate dati sau in cazul in care ramane doar la faptul de fata.
Re: furt de cobustibil
Art 209 din Cod Penal prevede pentru infractiunea de furt pedeapsa de la 4 la 18 ani. Daca se doveste savarsirea faptei in mod repetat riscati o pedeapsa mai mare.
Re: furt de cobustibil
Va incadrati la Furtul calificat care se pedepseste cu închisoare de la 3 la 15 ani și este definit ca Furtul săvârsit în următoarele împrejurări:(a) de două sau mai multe persoane împreună;).
La stabilirea cuantumului pedepsei se i-a in considerare si circumstantele atenunate si agravante.
La stabilirea cuantumului pedepsei se i-a in considerare si circumstantele atenunate si agravante.
Re: Furt de combustibil - in mod repetat
multumim...dar bunul a fost reintors indata si nu a fost facuta nici o dauna cum ne putem noi misca in asa fel in cat sa scapam cel mai ieftin
Re: Furt de combustibil - in mod repetat
Pai faptul ca bunul a fost reintors poate fi considerat ca circumstanta atenuanta.