Partajare dupa divort

Post Reply
Adriana C

Partajare dupa divort

Post by Adriana C » 26 May 2012, 18:25

Buna ziua, ma numesc Adriana si sunt din Galati .As dori peste putin timp sa fac partajarea imobilului pe care-l am cu fostul sot.Mentionez ca eu cu copiii pe care ii am sub tutela , locuim la parintii mei iar tatal lor locuieste in Italia , deci casa e nelocuita in acest moment. As dori un avocat bun care sa ma reprezinte la proces si as vrea sa stiu cat m-ar costa acest proces . Multumesc anticipat !

angel

Re: Partajare dupa divort

Post by angel » 27 May 2012, 22:54

taxa de timbru 3% din valoarea imobilului, expertiza in jur de 1000 lei+onorariu avocat, care va fi stabilit de dvs de comun acord cu respectivul avocat.

v-as recomanda un partaj voluntar, daca este posibil....costurile sunt mult mai mici.

Cuculis

Post by Cuculis » 28 May 2012, 13:47

Incercati sa va intelegi cu sotul si faceti partajul prin mediere nu mai platiti taxa de timbru de 3%

Adriana C

Post by Adriana C » 30 May 2012, 12:09

Buna ziua si multumesc pt sfat dar fostul nu vrea sa facem partajul de comun acord , de fapt nu vrea in nici un fel.

angel

Post by angel » 31 May 2012, 18:37

in acest caz, va trebui sa investiti instanta cu o cerere de partaj.oricum, cheltuielile judicare se impart.cautati un avocat din Galati si demarati actiunea.Exista si aici pe for, tabloul avocatilor di baroul Galati.

Post Reply