neplata pensiei alimentare

Familiei
Post Reply
Guest

neplata pensiei alimentare

Post by Guest » 23 Mar 2012, 20:22

Buna seara.Am un baiat de 3 ani si jumatate dintr-o relatie cu fostul concubin.Dupa ce m-am despartit de tatal copilului,instanta a hotarat prin sentinta civila definitiva si irevocabila pensia de intretinere a copilului.Tatal copilului ,plateste ce suma vrea si numai atunci cand vrea.Din luna decembrie 2011,el nu a mai platit pensia.Cum sa procedez ?Pt ca am mai facut plangere penala la politie ,dar degeaba .Fostul concubin ,spune ca nu lucreaza niciunde ,ca el lucreaza fara contract ,ca nu are nici un fel de calificare numai ca sa nu plateasca drepturile ce ii revin copilului .ajutati-ma cu un sfat ,va rog!

chitu carmen

Re: neplata pensiei alimentare

Post by chitu carmen » 23 Mar 2012, 21:14

Daca nu intelege sa achite obligatia de intretinere, se poate demara executarea silita. In cazul in care nu are bunuri sau venituri nu puteti face nimic insa. Daca aveti idee despre faptul ca ar lucra fara documente, comunicati-ii ca o sa i faceti plangere angajatorului sau pentru faptul ca nu are contract de munca inchieat. Poate astfel il impulsionati sa plateasca.

Guest

Post by Guest » 24 Mar 2012, 14:59

va multumesc frumos pt sfat

Guest

Post by Guest » 26 Mar 2012, 15:12

buna ziua ,am avut a doua infatisare si tatal copilului meu ,a cerut micsorarea pensiei de intretinere (dupa ce ,ca nu o plateste nici pe cea actuala,din decembrie 2011) si doamna presedinta mi-a comunicat sa fac o preintampinare la cererea lui .Ceea ce vreau eu sa intreb este : cum se face aceasta preintampinare si unde trebuie sa o depun?

Cuculis

Post by Cuculis » 28 Mar 2012, 10:48

cererea se depune la reigstratura jude catoriei unde aveti dosarul. Cererea trebuie sa contina raspunsul dumnevoastra cu privire la sustinerile paratului

Guest

Post by Guest » 30 Mar 2012, 17:45

multumesc

Cuculis

Post by Cuculis » 02 Apr 2012, 11:17

multa bafta

Post Reply