buna ziua!
Am nevoie de un sfat , cum pot obtine o hartie oficiala ca am executat o pedeapsa cu inchisoare . In prezent ma aflu in Canada si sunt sponsorizat de sotia mea pentru rezidenta permanenta aici. Am depus la dosarul de sponsorizare : cazierul, ultima hotarire judecatoreasca unde se contopeste pedeapsa pt un viol de 5ani si 8 luni cu alte 2 pedepse de 9 luni. Am executat aceste pedepse inca din 2005. La dosat imi cer acum un document oficial in care sa reese ca am executut pedeapsa, si nu stiu ce anume sa le arat. In scrisoare scrie asa:"Toute piece officielle(ou documents de la cour)qui indique clairement a quel moment votre peine a ete purgee et completee). Multumesc anticipat Crinu
hartie oficiala
Re: hartie oficiala
Presupun ca va solicita Hotararea de reabilitare, din care sa reiasa încetarea consecintelor privative sau restrictive de drepturi ce decurg din condamnarea penala, si ca va aflati din punct de vedere al capacitatii dvs. juridice, în situatia anterioara condamnarii.
multumesc mult pentru raspunsul promt.
da! si eu cred ca Hotararea de reabilitare ar fi cea mai potrivita , dar cum nu am facut demerduri pana acum , cred ca va dura ceva timp pana o otin. Ei imi cer in termen de 90 zile sa le arat documentele cerute.Am trimis ultima hotarire judecatoreasca(hot sunt din Bacau, Suceava si Vatra Dornei) , dar mi-au raspuns cum v-am scris ca ei vor ceva oficial de unde sa reese ca am executat pedeapsa(asa inteleg eu).
Intrebarea mea ar fi: - daca d-voastra din Buc. puteti sa obtineti reabilitarea, cat ar dura in mare si cit ar costa in mare.
- ce as putea prezenta totusi(cazierull-am prezentat deja)sa ii conving ca am executat pedeapsa?
multumesc inca o data si astept !
Crinu Goleanu
da! si eu cred ca Hotararea de reabilitare ar fi cea mai potrivita , dar cum nu am facut demerduri pana acum , cred ca va dura ceva timp pana o otin. Ei imi cer in termen de 90 zile sa le arat documentele cerute.Am trimis ultima hotarire judecatoreasca(hot sunt din Bacau, Suceava si Vatra Dornei) , dar mi-au raspuns cum v-am scris ca ei vor ceva oficial de unde sa reese ca am executat pedeapsa(asa inteleg eu).
Intrebarea mea ar fi: - daca d-voastra din Buc. puteti sa obtineti reabilitarea, cat ar dura in mare si cit ar costa in mare.
- ce as putea prezenta totusi(cazierull-am prezentat deja)sa ii conving ca am executat pedeapsa?
multumesc inca o data si astept !
Crinu Goleanu
In primul rand trebuie analizate hotararile pentru a se stabili daca intruniti conditiile prevazute de lege in vederea obtinerii reabilitarii judecatoresti.