Dretul familiei

Post Reply
Guest

Dretul familiei

Post by Guest » 11 Mar 2012, 18:40

Buna ziua. Suntem si noi niste tineri casatoriti la inceput de drum,dar mai presusu de asta eu nu pot intelege cum de unii parinti nu sunt constienti de numele cel poarta de PARINTE.Incerc sa fac un rezumat si sa fiu cat mai explicit cu situatia neplacuta ce o avem.Parinti mei sunt niste oameni dificili,ce nu vad si nu tin pasii cu evolutia lumii,si se sucesc nelimitat dupa cum bate vantul.Am fost 3 frati dar din pacate 2 sunt la cer si am ramas numai eu..Din casatoriile lor anterioare mama mai are o fata si tatal 2 baieti dar nu sunt trecuti in nici un act cu drept de proprietate si nici nu se stie de ei,nu i-a interesat de ei.Cu cativa ani in urma parinti mei au divortat din cauza tatalui ca a fost si este un om numai pt el,violent,etc.In urma cu patru ani sa vandut apartamentul si am luat o casa dar atunci impreuna cu parinti sa decis ca eu sa devin cumparatorul(proprietar),si ei sa fie uzul fruct viager.Eu am fost logik de acord dar surpriza cea mare este ca mama cu tatal legal sunt divortati dar sau impacat si brusc au inceput cu reguli..impuneri..sa ne barfeasca peste tot..sa-mi atace sotia cu interziceri..jigniri dure.Mama mea este peste hotare de vreo 7 ani dar vine anual acasa..La casa care am luato am muncit la ea inclusiv pana azi si mai avem..contribuind cu bani eu cu sotia si mama..Eu cu sotia am coordonat si facut tot..fiind in tara.Ar mai fii multe de explicat dar nu doresc sa va plictisesc.Trecem printr-o situatie foarte dificila deoarece pe baza supararilor am avut probleme grave cu sanatatea.MAREA NOASTRA RUGAMINTE este sa ne sfatuiti daca putem sa facem si cum sa facem..pasii?Eu as dori legal ca fiul lor sa inaintez sau sa cer un partaj fara sa-i deranjam cu altceva pe parinti.Am ajuns sa iau aceasta decizie, deoarece cu ei in casa nu se poate trai linistiti,nu putem sa dezvoltam familia noastra civilizata si educata.Ce cota parte as avea?cat ar dura?Doresc partajul pentru ca sa putem sa ne luam si noi 1m patrat de casa sa traim linistiti si sa ne crestem copii ce vor veni,si sa nu stam pe strada..prin chirie..etc.Va multumesc.

Post Reply