executare silita pt amenzile de circulatie ale sotului
executare silita pt amenzile de circulatie ale sotului
Buna ziua, problema mea, asa cum reiese si din titlu, consta in faptul ca am primit o somatie de la primarie potrivit careia in termen de 15 zile trebuie sa-mi platesc amenzile de circulatie in valoare de 600 ron. Ideea este ca somatia e pe numele meu, iar eu nu am si n-am avut niciodata permis, deci nu conduc. Sunt in schimb proprietara masinii, dar nu vad ce legatura are devreme ce una dintre cele 2 amenzi a luat-o cand nici macar nu conducea masina mea.Mi se pot imputa mie amenzile? El nu are bunuri pe numele sau in schimb are salariu.In cazul acesta ii vor pune proprire pe salariu (care am inteles ca nu poate depasi 1/3 din venit) sau ii blocheaza contul? Daca i se blocheaza contul povestea cu 1/3 ramane valabila? E valabila aceasta somatie in conditiile date? Eu cum sa procedez acum?
Re: executare silita pt amenzile de circulatie ale sotului
Putei face o contestatie la executare silita prin care sa demonstrati ca dumneavoastra nu ati condus masina. In cazul in care sotul are cont deschis la o banca o sa ii puna poprire pe conturi pana se recuepreaa toata suma.