mostenire

Post Reply
uanangelswet

mostenire

Post by uanangelswet » 16 Feb 2012, 20:06

buna ziua am o problema,nu stiu ce sa mai fac,va rog sa ma ajutati.tatal meu m-a castigat prin tribunal cand aveam varsta de 4 ani,el sa recasatorit,si a facut cu aceea femeie 3 copii,practic am crescut impreuna,cu ei acum 4 ani el a divortat de ea,dar nu au facut partajul,el a decedat in urma cu 1 an si jumatate,dupa moartea lui, am cazut de acord cu ceilalti frati sa facem succesiunea impreuna si sa impartim imobilele,dar,in timp ce eu asteptam sa fiu chemata la succesiune,ei au facut succesiunea fara sa ma includa si pe mine declarand ca nu exista alti mostenitori decat ei 3 eu mi-am dat seama tarziu ce au facut ei,nu am crezut ca ma va pacali,si ei nu vor sa imi dea absolut nimic,nu stiu cum sa procedez>Am cauza de castig?sunt 3 imobile si o asigurare de viata! va rog din suflet sa ma ajutati nu stiu ce sa fac.Va multumesc!

Cuculis

Re: mostenire

Post by Cuculis » 17 Feb 2012, 10:39

Da binentelesc aveti toate sansele sa castigati, trebuie sa aflati notarul unde au facut succesiunea si sa contestati dezabeterea succesorala. Ar fi bine sa va angajati un avocat

Post Reply