Sunt in Spania, mai exact in Madrid. A venit azi politia si m-a intrebat daca sunt... "numele meu" si mi-a cerut un act de identitate si am dat foaia aia verde...dniul. Au scris ei acolo seria aia si numele meu dar nu am inteles prea multe iar eu am crezut ca e in legatura cu o cearta recenta de saptamana trecuta dintre sora si cumnatul meu iar ea a fost la politie sa-l denunte si cum eu locuiesc in acelasi apartament, am crezut ca are vre-o legatura cu asta....dar dupa ce am semnat mi-au dat o foaie pe care scrie ca sa ma prezint la data de...in locul...cum ca sunt acuzat de furt.
Culmea e ca scrie ca furtul este intr-un loc din afara madridului si eu de cand am venit aici(am doar cateva luni) n-am parasit niciodata madridul si eu habar n-am despre ce furt este vorba, ce s-a furat , de ce apare numele meu acolo...nu mai inteleg nimic. Acum nu mai stiu ce sa mai cred..oare cineva a fost prins furand ceva si a dat numele meu? Eu nu am prieteni romani facuti pe aici doar rudele care imi cunosc numele...Ce pot sa fac?
O sa ma prezint cu citatia aia la data resprectiva si o sa le cer amprenta sau ceva...ca probabil ala care a spus ca sunt eu nu avea acte si sper si ma rog sa-i fi luat amprenta. nu stiu ce sa mai zic...pur si simpu nu stiu de ce apare numele meu acolo cand eu habar nu am de ce furt...scrie la inceput "Horto de" si nu scrie de ce...Data la care trebuie sa ma prezint este saptamana acasta. Sa ma duc la politie intai si sa spun ca nu am nici-o treaba cu asta si sa incerc sa lamuresc sau sa astept pana cand ma prezint acolo. daca nu am nici-o treaba si nu sunt vinovat se poate intampla ceva ?
Va multumesc si astept un raspuns daca se poate.
O zi placuta!
Sunt acuzat pe nederept pentru furt...
Re: Sunt acuzat pe nederept pentru furt...
Mai bine cauta-ti un avocat... probabil ca la politie n-o sa lamuresti nimic, cel mai probabil intrii mai adanc.