CARE COD PENAL PT. MAG. 2005

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
cumintzica

Post by cumintzica » 14 Mar 2005, 11:23

Modificarea intrarii in vigoare a codului nu se poate face decit print-un act normativ, probabil o ordonanta de modificare. asa ceva nu a aparut pina la data de 09.03.2005. a aparut cumva in ultimele 5 zile?

judge

Post by judge » 14 Mar 2005, 11:32

pt siguranta...invatati si noul cod penal...asa am patit si eu....in 2002 :-x

ada07

Post by ada07 » 14 Mar 2005, 15:05

in ultimele zile nu a aparut ceva de genul acesta in M.Of (sau poate nu am citit eu toate monitoarele). Dar ceea ce mi se pare destul de evident este faptul ca vor amana putin data examenului, astfel incat sa se aplice noul cod penal.

cumintzica

Post by cumintzica » 14 Mar 2005, 15:18

Da, m-am gindit si la posibilitatea aceasta. personal, ma astept la orice, si o certitudine vom avea doar cind se va afisa programa, pe la sf lui mai - inceputul lui iunie. bine ca cnf noului regulament trebuie sa o faca publica cu 3 luni inainte, nu doar cu 1 luna, ca pina acum.

senada

Post by senada » 14 Mar 2005, 16:29

Grilele de la INM au fost facute de Gabriel Boroi. Autorul penalului cel nou se numeste Alexandru. Eu cred ca se va da Codul nou.

Hehe, discutiile astea imi amintesc de perioada de dinainte de examen, cand mai toata lumea este deja in criza de timp si tot spera la vreo minune care sa scoata fie si cateva pagini din materia pt examen. 8-)

SORINUTA

care cod penal pt. Mag. 2005

Post by SORINUTA » 16 Mar 2005, 08:52

[quote="mariuca"]nu va mai agitati atat ca termenul de intrare a noului cod penal .... mai nou este pana in 2006 :lol:[/quote

Noul cod penal intra in vigoare la un an de la data publicarii, adica in Monitorul Oficiai 575 din 29 iunie 2004

virtual

Post by virtual » 16 Mar 2005, 23:24

Lasa-ma Sorinuta si nu mai cita din Legea nr. 301...
Ca stim toti ce inseamna drept in tara asta si nu o sa fie nimeni socat daca apare o OUG in 28 iunie sa zica ca se amana intrarea in vigoare...
Wanna bett?

SORINUTA

care cod peal pt. Mag. 2005

Post by SORINUTA » 17 Mar 2005, 08:47

Ok, ai dreptate, numai ca cineva a zis ca a aparut o ordonanta in care se prevede ca intra in vigoare noul cod abia in 2006 si eu nu am citit inca de asa ceva, desi ma uit zilnic pe Legis.

Post Reply