va rog ajutati-ma!!!!!

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
badeana78

va rog ajutati-ma!!!!!

Post by badeana78 » 03 Feb 2012, 12:24

Buna ziua,
va rog ajutati-ma cu un sfat: am fost concediata de angajator cand inca ma aflam in indemnizatie de crestere copil.M-am judecat cu angajatorul si am castigat procesul.Mentionez ca angajatorul este in insolventa si are un lichidator .Am in acest moment o hotarare definitiva si irevocabila ,in urma castigarii procesului,prin care cer sa fiu reangajata si sa mi se plateasca salariile restante de la momentul concedierii si pana la reincadarea efectiva.Insa,ma confrunt cu o mare problema,aceea ca nici angajatorul si nici lichidatorul nu doresc punerea in aplicare a hotararii pe motiv ca sunt in faliment.Au fost notificati conform legii,si desi au trecut mai mult de 20 zile de la notificare nu m-au contactat sa discutam situatia mea.Am consultat un executor judecatoresc care m-a indrumat sa vb cu lichidatorul pt punerea ijn aplicare a hotararii.Insa,acestia mi-au spus ca nu au cu ce sa ma ajute,atat timp cat firma este in faliment si ca sa astept un raspuns din partea lor.Dar,au trecut cele 15 zile conf. art.277/legea 53/2003 de punere in aplicare a hotararii dupa notificare.Ce sa fac in acest moment?Cum imi voi recupare salariile restante?Am o hotarare definitiva si irevocabila si nu o pot pune in aplicare?Pentru ce mi s-a dat dreptate in instanta daca lichidatorul care are personalitate juridica desemnata de tribunal pt a se ocupa de insolventa firmei nu pune in aplicare o hotarare?La cine sa merg?Multumesc anticipat pt raspuns.

C_A_Coltuc

Re: va rog ajutati-ma!!!!!

Post by C_A_Coltuc » 03 Feb 2012, 22:52

faceti o plangere penala

Cuculis

Re: va rog ajutati-ma!!!!!

Post by Cuculis » 07 Feb 2012, 11:37

Daca societatea a intrat in faliment, v-ati inscris la masa credala hotararea?. Astfel in momentul in care se vor scoate la licitatie bunurile societatii o sa va plateasca suma datorata intrucat are prioritatecreanta ce decurge din dreturi salariale

Post Reply