Angajatorul mi-a platit salariu si impozite fictive in CCC

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
p a

Angajatorul mi-a platit salariu si impozite fictive in CCC

Post by p a » 14 Dec 2011, 13:46

Am fost in concediu de crestere a copilului, perioada in care am beneficiat de indemnizatie crestere copil pana la varsta de 2 ani. Dupa ceva timp am primit o decizie de la ajps cum ca trebuie sa dau acesti bani inapoi deoarece angajatorul meu a cotizat ptr mine in aceasta perioada fara ca eu sa stiu de acest lucru. Desi am cartea de munca ok cu suspendare cm pe per respectiva apoi reluare a activitatii, am prezentat si deciziile de la angajator conf carora s-au facut aceste demersuri totusi mi se spune ca nu sunt suficiente dovezile. Firma la care am lucrat a dat faliment iar societatea lichidatoare mia trimis ca dovada doar existenta mea pe statele de plata ptr acea perioada fara a mentiona ca nu este semnatura mea. Afirm ca nu am stiut de acea cotizatie ptr mine pe aceasta perioada. Nu stiu ce e de facut cum pot sa demonstrez ca s-a cotizat gresit si nu e vina mea, va rog dati-mi un sfat. Va multumesc

C_A_Coltuc

Re: Angajatorul mi-a platit salariu si impozite fictive in C

Post by C_A_Coltuc » 14 Dec 2011, 13:47

Nu puteti decat sa va inscrieti la masa credala cu aceste sume

p a

Post by p a » 14 Dec 2011, 13:48

Referitor la plata impozitelor platite de catre angajator ptr mine in perioada de crestere a copilului va rog sa ma lamuriti in legatura cu inscrierea la masa credala cum sa procedez si la ce ma ajuta si termenul maxim in care pot sa fac acest lucru .exista o suma minima ptr care poti face asta?am nevoie de avocat si cat mar costa va rog din suflet sa ma ajutati multumesc mult

p a

Post by p a » 14 Dec 2011, 13:49

referitor la plata impozitelor platite de catre angajator ptr mine, in perioada de crestere a copilului pana la 2 ani, va rog sa ma lamuriti in legatura cu masa credala: cui sa ma adresez, la ce ma ajuta si termenul maxim in care pot sa fac acest lucru. exista o suma minima ptr care poti face asta? am nevoie de un avocat si cat m-ar costa? va rog din suflet sa ma ajutati, multumesc mult!

p a

Post by p a » 14 Dec 2011, 13:50

ce este masa credala si unde trebuie depusa cererea de inscriere .astept raspunsul dvoastra va multumesc

Post Reply