apartament pe numele copilului
apartament pe numele copilului
Buna ziua, cum pot proceda parintii care vor sa treaca apartamentul pe numele copilului in varsta de 14 ani?
Re: apartament pe numele copilului
buna ziua .
se incheie un contract de vanzare-cumparare, trecandu-se minorul ca si cumparator, iar parintii ca procuratori de fonduri.
este necesar sa se numeasca un curator pentru minor, de catre primaria locala.
se incheie un contract de vanzare-cumparare, trecandu-se minorul ca si cumparator, iar parintii ca procuratori de fonduri.
este necesar sa se numeasca un curator pentru minor, de catre primaria locala.
Buna ziua,
Am 25 de ani si de curand am aflat, de la o ruda, ca mama mi-a trecut apartamentul ei pe numele meu in urma cu aproximativ 20 de ani, cand eram minora. As dori sa verific veridicitatea acestei informatii daca se poate. Spuneti-mi va rog carei institutii sa ma adresez.
Va multumesc.
Am 25 de ani si de curand am aflat, de la o ruda, ca mama mi-a trecut apartamentul ei pe numele meu in urma cu aproximativ 20 de ani, cand eram minora. As dori sa verific veridicitatea acestei informatii daca se poate. Spuneti-mi va rog carei institutii sa ma adresez.
Va multumesc.
Trebuie sa mergeti la Cartea Funciara i cereti un extras si veti vedea acolo toate informatiile cu privire la aparatament