RAPORT DE CAUZALITATE
RAPORT DE CAUZALITATE
Invatand pt INM, ma surprinde ce superficial trateaza Mitrache raportul de cauzalitate. Daca poate cineva sa recomande ceva nou si recent la subiect pe tema asta as aprecia. Nu pt INM, ci pt mine, ca absolventa de drept si sper viitor magistrat care "vreau sa ma elucidez".
Multumesc.
Multumesc.
Eu zic ca Dricaru este si mai "super adevarat" decat Alin. Ceva mai devreme , dadea indicatziuni pretzioase unei colege de forum , sa nu se mai ia dupa ce scriu Loghin , Nistoreanu si Boroi , sfatuindno sa creada varianta sa care desi nu oferea nici un argument si contrazicea opiniile a 3 sefi de caterdra "penala" erau ...alea bune. Acum e deranjat nevoie mare de faptul ca Alin indrazneshte sa contrazica un mare penalist.
No (mai) Comment .....sau cum sno scrie engleziceshte!
No (mai) Comment .....sau cum sno scrie engleziceshte!
Fratilor, intru si eu pe forum dupa 2 saptamani de cantonament si ce vad?
Voi va certati daca Mitrache e sau nu bulibasa.... in afara de vreo 2 mesaje care incearca sa imi spuna ceva (merci alin si jar) si inca vreo 2 care ma ataca in mod direct (e dreptul tau kko) chiar nu vad sensul postarilor. Mai ales ca nu se mai creste in ierarhia site-ului dupa ce ai 14 stele... sau sunt mai multe?
Lol, ma tampesc de la invatat... ma duc sa ma sinucid. Sau nu, astept pana dupa INM... ca daca tot am stricat un an din viata...
Voi va certati daca Mitrache e sau nu bulibasa.... in afara de vreo 2 mesaje care incearca sa imi spuna ceva (merci alin si jar) si inca vreo 2 care ma ataca in mod direct (e dreptul tau kko) chiar nu vad sensul postarilor. Mai ales ca nu se mai creste in ierarhia site-ului dupa ce ai 14 stele... sau sunt mai multe?
Lol, ma tampesc de la invatat... ma duc sa ma sinucid. Sau nu, astept pana dupa INM... ca daca tot am stricat un an din viata...
Tu nu vezi sensul postarilor pentru ca iti inchipui ca pe forumul asta se scrie numai pentru a primi stelute.mystique wrote:.... in afara de vreo 2 mesaje care incearca sa imi spuna ceva (merci alin si jar) si inca vreo 2 care ma ataca in mod direct (e dreptul tau kko) chiar nu vad sensul postarilor. Mai ales ca nu se mai creste in ierarhia site-ului dupa ce ai 14 stele... sau sunt mai multe?...
Unii, printre care si KKO, spun lucruri foarte interesante pentru cine poate sa le inteleaga(ma refer la cei bine pregatiti in domeniul juridic).
Eu il urmaresc cu atentie si am invatat multe de la el, mai ales din postarile privind dreptul cambial.
Re: RAPORT DE CAUZALITATE
teoria imputarii obiective a rezultatului
intai analizam daca actiunea creeaza o stare nepermisa de pericol pentru valoarea juridica protejata, apoi daca aceasta stare de pericol se concretizeaza in rezultat.
intai analizam daca actiunea creeaza o stare nepermisa de pericol pentru valoarea juridica protejata, apoi daca aceasta stare de pericol se concretizeaza in rezultat.
Re: RAPORT DE CAUZALITATE
ARE ANTONIU SI O CARTE. IA CAUT O LA BIBBLIOTECA. NU E ACTUALA CA SI DATA, DAR E ACTUALA IN REST.