un parinte trist

Discutii privind Dreptul Penal
Post Reply
cskinda

un parinte trist

Post by cskinda » 21 Nov 2011, 18:05

Buna sant nou pe acest sait , scriu ca sant trist pt. ca in urma cu 2 luni am aflat ca baiatul meu de 14 ani , ma ajutat sa scap de 7000 euro, din dulapul meu,cum am observat ca lipsesc banii am facut circ ca ma duc la politie si sa speriat ,a recunoscut ca el a luat bani , si ca a dat si la prieteni.
A promisca no sa mai faca asa ceva.
In urma cu cateva zile,am pus bani in alt loc adica 1200 eurosi 2200 lei, bani iarasi au disparut , acuma jura ca nu el a fost ( precizesi ca nu lam batut prima oara,si ca nu sant milionar ), de data asta am dus la politie , am stat de vorba cu sectoristul care mi a dat ca sfat sa nu dau la politie pt. ca distrug viata lui, adica viitorul baiatului meu,90 % cred ca acuma nuel a fost cred ca a fost un sa zis priaten vecin de al nostru care are 17 ani si stia de prima actiune a copilului,bineinteles neaga , am vorbit si cu paranti lui si sau suparat , dar au recunoscut ca acum 2 ani au avut probleme cu baiatul lor ,disparau lucruri din casa.Ca urmare am apelat la o firma particulara, pt. a face un test de minciuna,care costa intre 300-500 lei , problema este ca numai peste 18 ani se poate face testul. VA ROG DIN SUFLET AJUTATI CU UN SFAT ! AS DORI SA PRIND HOTUL !!In casa trei persoane au umblat in perioada asta, nu a disparut nimic altceva , as dori prin intermediul dvs. daca cunoasteti vreo firma particulara care poate lua amprente de pe dulabul in care am tinut bani,cskinda@yahoo.com

VA MULTUMESC ANTICIPAT !!

johei

Re: un parinte trist

Post by johei » 21 Nov 2011, 22:54

Asta nu prea e intrebare juridica...
Cauta pe google

Post Reply