executare silita

Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
Post Reply
utilizator

executare silita

Post by utilizator » 03 Oct 2011, 17:11

buna, sunt nou pe forum si as vrea sa ma indrume cineva.
intr un proces cu,,actiune pauliana" am pierdut cauza si am fost obligat sa platesc in solidar cu ceilalti parati suma de 9000 ron reprezentand cheltuieli de judecata.a fost definitiv la iccj buc in ianuarie 2009.m am trezit de curand cu o somatie de plata a sumei de 9000 ron plus cheltuielile executorului.am luat legatura cu executorul caruia i am propus sa platesc jumatate din suma ce am cosiderat eu ca este just plus onorariul sau.m a dus cu vorba si ma duce in continuare recurgand la fel de fel de tertipuri [nu e in zona ,nu s a intalnit cu avocatul partii celelalte etc].mi a dat de inteles ca stie ce ,,venituri am" si ce are de facut.precizez ca sunt de buna credinta si chiar vreau sa mi platesc datoria. dupa ce mi a spus sa fac rost de bani circa 6000 lei m a anuntat cu nosalanta ca vor toata suma.situatia se intinde de vreo 2 luni sunt stresat si nu pot face nimic am renuntat si la un job in uk din cauza asta.am un cont cu vreo 4000 lei pe el si o casa. un prieten mi a spus sa o lungesc pana in ianuarie ca s ar prescrie si m ar exonera de toate obligatiile.am facut un proces verbal cu executorul in care ii cer acestuia plata a 6000 lei .multumesc

Post Reply