vatamare corporala, amenintari, injurii
vatamare corporala, amenintari, injurii
am vorbit 2 ani si jumatate cu un baiat, acum 3 saptamani am vrut sa ma despart de el, lucru cu care nu a fost de acord, motiv pentru care m-a batut. am chemat politia prin 112, am dat o declaratie cu privire la cele intamplate, si urmeaza sa imi scot certificat medico-legal. el este politist si lucrez si eu in MAI. a inceput sa spuna tot felul de lucruri urate despre mine colegilor, sa ma injure, sa imi denigreze imaginea. pe mine ma innebuneste cu mesaje de amenintare si jigniri. ce pot face eu in privinta lui, in afara de plangere pentru lovire? multumesc!
Re: vatamare corporala, amenintari, injurii
PLANGERE PE AMENINTARE. PENTRU JIGNIRI NU AI CE FACE IN PENAL.
IN FUNCTIE DE LOCUL SI IMPREJURĂRILE IN CARE TE A AGRESAT MAI EXISTA SI ULTRAJUL CONTRA BUNELOR MORAVURI.
EU CRED CĂ PLÂNGEREA PE LOVIRE SI AMENINTARE II ESTE SUFICIENTĂ AVAND IN VEDERE REPERCUSIUNILE CE POT FI SUPORTATE DE UN POLITIST ATUNCI CAND ARE DOSAR PENAL CU UP INCEPUTA.
IN FUNCTIE DE LOCUL SI IMPREJURĂRILE IN CARE TE A AGRESAT MAI EXISTA SI ULTRAJUL CONTRA BUNELOR MORAVURI.
EU CRED CĂ PLÂNGEREA PE LOVIRE SI AMENINTARE II ESTE SUFICIENTĂ AVAND IN VEDERE REPERCUSIUNILE CE POT FI SUPORTATE DE UN POLITIST ATUNCI CAND ARE DOSAR PENAL CU UP INCEPUTA.